Bebarengan, Kita Bisa Nindakake Iki.

Sugeng rawuh - Kita Bangga Sampeyan Nemokake Kita!

Sambungan DEE-P wis berkembang dadi sumber layanan lengkap kanggo kulawarga sing bocah-bocah kena pengaruh encephalopathies perkembangan lan / utawa epilepsi utawa DEE. Iki angel kanggo nambani epilepsi sing diiringi keterlambatan perkembangan lan / utawa regresi sing abot.

Kita 45+ mitra duwe visi bareng kanggo DEE-P minangka hub siji-mandeg kanggo kulawarga DEE - duwe anak medical Komplek lan asring ngadhepi sawetara masalah medical sing hard kanggo ngatur lan nambani - kanggo ngakses sumber daya lan layanan kualitas dhuwur. 

Webinar kita lan terus berkembang Pusat Sumber Daya nawakake kulawarga siji panggonan kanggo nemokake sumber dipercaya, curated lan vetted sing cocog kanggo pengalaman DEE. Luwih saka 70 webinar sing wis dianakake dikembangake lan dipimpin kanthi sesambungan karo para ahli terkemuka ing lapangan-institusi pemerintah, lembaga riset lan pusat klinis-lan dipasangake karo macem-macem sumber daya kualitas saka mitra kita ing Pusat Sumber Daya. Sumber daya kasebut mbantu para pengasuh ngatasi akeh tantangan sing diadhepi karo wong sing ditresnani sing duwe DEE - nambah kawruh babagan cara ngatasi tantangan medis lan perawatan, nulungi dheweke kanggo nyengkuyung lan nemokake perawatan sing luwih apik lan pungkasane ningkatake kualitas urip kanggo kulawargane.

Ing taun 2023, DEE-P ngluwihi upaya pendidikan lan riset kanggo uga nyedhiyakake dhukungan kritis lan komunitas kanggo kulawarga DEE. Kita nyedhiyakake kesempatan kanggo para pengasuh kanggo nyambung liwat Diskusi DEE-P-panel para pengasuh sing ngobrol babagan masalah kritis-uga Obrolan DEE-P, sing minangka sesi mbukak sing ora direkam kanggo kulawarga supaya bisa bebarengan karo siji liyane kanggo ngrungokake, sinau, takon. lan ngomong karo wong liya sing bener-bener ngerti. 

Mangga manawa sampeyan tindakake kita ing Facebook lan / utawa Instagram kanggo tetep ing ndhuwur kabeh kita kudu kurban.

Yen sampeyan duwe gagasan babagan sumber daya sing kudu ditambahake utawa webinar sing kudu ditindakake, hubungi kita kene.

Mangga Gabung Kita

Nglumpukake kulawarga lan mitra advokasi kanggo mbantu bocah-bocah sing duwe DEE supaya bisa urip sing paling apik.

Muga-muga bisa ketemu sampeyan ing webinar sing bakal teka! Mangga uga hubungi kita lan nuduhake gagasan kanggo webinar, menehi saran ing situs web utawa supaya kita ngerti yen sampeyan pengin dadi sukarelawan kanggo mbantu kita mbukak inisiatif iki. Bebas bae kanggo nuduhake sumber iki kanthi wiyar. muga-muga sampeyan bakal nemokake sawetara informasi sing migunani ing kene lan terus bali kanggo sinau luwih lengkap lan nyambungake karo kulawarga DEE-P.

 Webinar Pambuka

Webinar IEP

Sampeyan wis lelampahan apik tenan. Nuduhake crita sampeyan. Krungu wong liya.

Muga-muga bisa nguatake komunitas DEE kanthi mbandhingake cathetan, nyekseni perjuangan saben liyane, lan sinau luwih akeh babagan apa sing ndadekake kita. Diwiwiti saka crita sampeyan.

Ngerti DEEs

Akeh Diagnosis. Akeh Varian. Akeh Perjuangan.

Sinau luwih lengkap babagan encephalopathies perkembangan lan epilepsi - apa iku lan pengalaman umum (kabungahan lan tantangan) sing kita bareng-bareng.

Sel saraf

Sumber Daya COVID-19

Kita wis nyusun sumber daya kanggo sampeyan babagan COVID-19 sing cocog karo kabutuhan khusus kulawarga. Sampeyan bisa nonton webinar karo ahli medis babagan carane njaga kulawarga sampeyan aman sajrone pandemi ing kene.

Mitra Unggulan

Apa Kita Nduwe Penyebab Umum?

Sambungan DEE-P minangka proyek saka Dekoding Epilepsi Perkembangan, yayasan kulawarga sing makarya kanggo nggawe donya luwih apik kanggo bocah-bocah sing duwe epilepsi langka utawa encehphalopathies perkembangan lan epilepsi (DEE).